Spatially Discerning Rudder - It Could Be Catarina.

Det gäller att ha en bra

Posted Oct. 26, 2017, 1:47 p.m. By catarina Tags: Mat & Dryck

När det kommer till kaffe så gäller det att ha en bra kaffebryggare så att man får gott kaffe. Det är såklart viktigt med gott och bra kaffe men dieter verkligen viktigt med en bra kaffe bryggare också. Det kan göra otroligt stor skillnad. Sen så är det ju så att på många företag så har man kaffebryggare som är bättre eller sämre och det gäller verkligen att ha den bra kaffebryggare så att man kan göra ett bra jobb när man är där.

Värt att satsa på en bra

Ja det är bra att satsa på en som verkligen gör gott kaffe, det är ju så mycket härligare att få gå och ta en god kopp kaffe än att det smakar råttgift. Och det finns så många bra kaffebryggare nu att det inte är så svårt att få tag på en bra, och dieter ju underbart att man kan få tag på gott kaffe nästena vart man än kommer.
Hemma så brukar vi använda en mockabryggare det tycker vi är bra. Min man brukar mala bönerna på morgon och sen så brygger vi det och det blir väldigt gott. Så värt det, även om det tar några minuter extra så blir det sån skillnad och det vill man ju att det ska bli.
Och det är kul att bjuda andra på en riktigt god kopp kaffe när man har vänner och familj på besök. Att kunna få skämma bort dom en liten stund är härligt och något som man verkligen vill.
Ja det tycker jag att man ska göra och det är ju toppen om man då har en bra kaffebryggare som kan göra det jobbet åt en. Sen så gäller det att köpa lite gott kaffe att brygga med också, då får man verkligen en god kopp kaffe när man än vill ha en.